Concept

Topinvitatii.ro

Afla cum functioneaza platforma topinvitatii.ro

invitatii digitale

Despre noi

CE FACEM PENTRU DUMNEAVOASTRA?

Facem invitatia perfecta pentru evenimentul pe care il organizati, fie ca este vorba de o nunta, un botez sau pur si simplu o petrecere privata. Intr-o era a tehnologiei invitatiile clasice de foarte multe ori sunt o bataie de cap in plus. Inca un lucru de rezolvat pe o lista.  Va invitam sa va bucurati de avantajele unei invitatii online. A, pss… daca ai nevoie de invitatii fizice pentru bunica/ bunicul putem rezolva si acest aspect, astfel incat sa primiti si un design si un numar de invitatii pentru cei care nu folosesc sau nu au acces la internet…

Cum lucram?

Te intrebi cum lucrezi cu noi?

Este foarte simplu! Dumneavoastra trebuie sa alegeti un template si optiunele adiacente acestuia. Dupa achizitionarea acestuia si plasarea comenzii un account TopInvitatii.ro o sa va contacteze in maximum 24 de ore lucratoare pentru a putea discuta proiectul dumneavoastra.  O sa vi se solicite pe baza design-ului o serie de texte si poze, datele de contact si detalii despre invitatie. Daca nu le aveti acum pe toate, nu este problema, putem edita si in timp… Pe baza informatiilor oferite in maximul 72 de ore lucratoare o sa primiti design-ul invitatie dumneavoastra pentru revizii si confirmarea finala. 
Pe scurt… dumneavoastra ne furnizati informatiile pentru a va face invitatia perfecta.

fotograf nunta
invitatii personalizate

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra?

Dumneavoastra trebuie sa ne oferiti consultanta pentru a putea realiza invitatia perfecta. Trebuie sa ne furnizati pozele pe care doriti sa le puneti pe invitatie si sa ne spuneti unde le pozitionati. Sa alegeti culorile, fonturile si sa ne scrieti textele necesare realizarii invitatiei. 

Dupa ce furnizati aceste informatii in maximum 72 de ore un consultant al nostru o sa va ofere o prima schita a invitatiei dumneavoastra. Pe baza acelui draft discutati cu reprezentatul Topinvitatii.ro si faceti ultimele modificari ale invitatiei. 

Dupa ce se fac ultimele modificari invitatia este gata de trimis. 

invitatii personalizate

Avantaje invitatii online

Oare cate avantaje pot aduce o invitatie online in detrimentul uneia clasice?
Well….

Raspun instant

Nu mai stati sa sunati toti invitatii sa va confirme ca participa, primiti raspunsul instant pe mail

Design personalizat

Puteti personaliza in totalitate invitatia: de la fonturi la poze, culori, texte

Fara drumuri la posta

Gata cu drumurile la posta si costurile suplimentare pentru livrarea unei scrisori clasice. Time is money, la propriu aici.

User friendly

Fie ca este deschisa de pe telefon fie ca este deschisa de pe laptop o sa se vada la fel de frumos.

Prieten cu mediul

Salvezi un copac. Metaforic vorbind. Evitati sa folositi hartia clasica pentru print!

Transmite prin PDF

Bunica nu stie cu website? Puteti opta pentru varianta PDF a site-ului. Perfecta pentru trimis pe retele de socializare.

Account personal

Primiti un agent TopInvitatii cu care o sa colaborati pe durata realizarii invitatiei. Ne asiguram ca totul este perfect!

Prima impresie conteaza

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mat.

invitatii botez

Cum primesc raspunsurile invitatilor?

Prin intermediul mail-ului. Dumneavoastra vi se creaza un mail automat baza pe numele domeniului dumneavoastra de forma mail@domeniu.ro

Cu ajutorul acestui mail va este mai usor sa administrati intregul eveniment pe care il organizati. Fara spam, fara alte mail-uri, doar raspunsurile de la invitati si alte detalii despre nunta. 

invitatii botez
Shopping Cart