Ne casatorim!

Sandra & Bogdan
13.04.2021

Povestea noastra

Dragii noștri,

Cu bucurie și emoție, vă invităm să fiți alături de noi în ziua în care povestea noastră de iubire atinge apogeul – ziua nunții noastre!

Parcă a fost ieri când destinele noastre s-au împletit într-un mod magic. Am simțit cum timpul încetinea și lumea din jurul nostru se contura în nuanțe de roz și albastru. În acea clipă, am știut că suntem făcuți unul pentru celălalt, că viața noastră avea să fie o poveste în care dragostea va fi protagonistă.

Am străbătut împreună atâtea etape, am trăit clipe de fericire și am depășit împreună orice obstacol. Am construit o relație puternică, în care încrederea și respectul sunt temelii solide. Am crescut împreună, ne-am susținut unul pe celălalt în momentele grele și ne-am bucurat de fiecare reușită.

Acum, ne pregătim să sărbătorim această dragoste ce a crescut în noi și să o împărtășim cu cei dragi. Ziua nunții noastre va fi momentul în care două inimi se vor uni pentru totdeauna, iar noi vă dorim alături de noi în această călătorie magică.

Vă așteptăm cu brațele deschise să ne împărtășiți bucuria și să ne susțineți în această zi specială. Vom dansa împreună, vom râde, vom împărtăși emoții și vom crea amintiri pe care le vom păstra în inimile noastre pentru totdeauna.

Mireasa

Sandra Soare

Mirele

Bogdan Barbu

O casatorie de succes necesita sa te indragostesti de mai multe ori, de fiecare data de aceeasi persoana

Check-in
Cazare

Hotel X 
Sector 6, Bucuresti
Sambata, 12 aprilie 2021
Ora 12:00

Cununie civila
Biserica

Biserica X 
Sector 6, Bucuresti
Sambata, 13 aprilie 2021
Ora 12:00

PARTY!!!!!
Petrecere

Ballroom X 
Sector 6, Bucuresti
Sambata, 13 aprilie 2021
Ora 20:00

Bestgurlssss.....

Ana Mihaela
Victoria Costin

Bestmanssss.....

Soare Adrian
Cojocaru Gabriel

participati la nunta noastra?

Vrei sa cumperi invitatia Alexandra?

Shopping Cart