Invitatii botez
Tip WEBSITE

Invitatia perfecta pentru botezul dumneavoastra!

invitatii digitale

Despre noi

CE FACEM PENTRU DUMNEAVOASTRA?

Facem invitatia perfecta pentru evenimentul pe care il organizati, fie ca este vorba de o nunta, un botez sau pur si simplu o petrecere privata. Intr-o era a tehnologiei invitatiile clasice de foarte multe ori sunt o bataie de cap in plus. Inca un lucru de rezolvat pe o lista.  Va invitam sa va bucurati de avantajele unei invitatii digitale, premium, sub forma unui website.

invitatii personalizate

Ce trebuie sa faceti dumneavoastra?

Dumneavoastra trebuie sa ne oferiti detaliile necesare pentru a putea realiza invitatia perfecta. Trebuie sa completati campurile aferente fiecarei invitatie si sa ne oferiti poza personalizata (daca este selectata optiunea/ tipul de invitatie permite). 

Dupa ce furnizati aceste informatii in maximum 24 de ore un consultant al nostru o sa va ofere o prima schita a invitatiei dumneavoastra. Pe baza acelui draft discutati cu reprezentatul Topinvitatii.ro si faceti ultimele modificari ale invitatiei. 

Dupa ce se fac ultimele modificari invitatia este gata de trimis. 

invitatii personalizate

invitatie VIP

Ce pot personaliza la o invitatie VIP?
Pe scurt: totul

O invitatie vip nu respecta un template, ci se realizeaza 100% personalizat dupa o discutie online cu un consultant TopInvitatii. 
Alaturi de consultant o sa stabilim impreuna ce fel de invitatie va doriti, ce culori sa repecte si cum sa arate.

Apoi noi transformam viziunea dumneavoastra in realitate.

Puteti personaliza:

Shopping Cart